PDA

View Full Version : Dragon box Pinfinding Problem Solved Check out !



.::EXTREME::.
12-30-2011, 02:09 PM
Solution:



Open your Gpg Dragon box
Connect your box to A-B connector
While your box is connected, connect you multitester rod shown to this image...

http://i1206.photobucket.com/albums/bb447/forumgsm/Photo0076.jpg


after you hear a beep....disconect mutitester....
then disconnect A-B connector...
then wait a few minutes.....
then reconnect box...
then upgrade your box firmware to this: Firmware 1.58 (http://www.4shared.com/rar/1t0JQFpR/Dragon_Firmware_158.html)
then your box is back to work again....



Its Tested Solution.

We Need Feedback :)




CHECK THIS TESTED SOLUTION..



HELLO ALL MATES I SHARE THIS TRICKS 100% working tested me..
many times.. all tricks posted here i try but still not working..
i decide open my box and all yellow mark reworks use soldering iron...next this method....
use multe tester set in X1
connect negative to black, and connect positive in red in 5sec. or until your box responds..sounds,

then short 5 sec. A and B until your box responds.....

remove and connect again your box and now UPDATE IN FIRMWARE 1.58.

Here my prove and working this method ..... many thanks to all and specially GPG TEAM.....

Note: check all IC your box and REWORK


http://i39.tinypic.com/1pw67o.jpg


http://i39.tinypic.com/11j17ox.jpg

http://i44.tinypic.com/o0pe8z.jpg

Hope so help other user... good luck..........

if not work pm me i try to help

email add: snipper_gsm@yahoo.com


THANKS FOR snipper_gsm FOR THIS REPORT.

mohammed
12-31-2011, 11:05 AM
thanks & :D wish you happy new year :D

elshad
01-02-2012, 03:09 PM
Thankss bro Tested 10000 % working solution Eraz Team

JRbong2k
01-03-2012, 09:01 AM
wow thanks for this solution sir......

i try this solution on my gpgdragon...:D

wdson
01-03-2012, 04:17 PM
Don't work for me... i try downgrade to 1.58 Fw but show this mensage: Conjuct box error !! i try change usb but unsuccessfully
My box don't find any pinout after i upgrade to 1.59 =/

.::EXTREME::.
01-04-2012, 03:24 PM
Don't work for me... i try downgrade to 1.58 Fw but show this mensage: Conjuct box error !! i try change usb but unsuccessfully
My box don't find any pinout after i upgrade to 1.59 =/


Check this http://forum.gpgindustries.com/showthread.php/2758-GPGDragon-Box-Update-Error..-Help-Me-..-...-(SOLVED)

Vinhotao
01-04-2012, 05:19 PM
expensive colleague'm having the same problem of my friends GPG was functioning normally, but after updating the FW 1.59, stopped working already tried the solution posted that colleagues here in the forum but did not succeed.
it worked normally with FW 1.56D.
would like some more specific help on this bug. so if some GPS stopped working or a large part of them.

I thank the attention

Vinhotao
Cabecell - GSM Solutions
Manaus - AM - Brazil.

lucky2010
01-06-2012, 09:34 AM
dear sir i try this solution but not solve my prob when i connect multitester i can't hear any beep i mean my device can't beep plz help me......

muddssar gee
01-11-2012, 11:58 AM
itry this solotion but not warking plese give me this solotion any one video or give me adress in pakistan ihope imeat you iwant imete you plese help me sir

kudos
01-14-2012, 02:34 PM
plz provide many more solutions

.::EXTREME::.
01-14-2012, 02:54 PM
plz provide many more solutions

giveme teamviewr id and pass

will check

the one
01-18-2012, 08:42 AM
wow nice refference boss
congrats

mushtaq2006
01-18-2012, 01:02 PM
thanksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssss

randello
01-18-2012, 01:43 PM
its very helpfull to us happy new year..................

margallo
02-04-2012, 09:25 AM
i tried this solution but still cannot detect phone..

alikhan007
02-27-2012, 12:08 PM
so useful for those who have dead box thanks

ch.nadeemafzal
02-28-2012, 08:46 AM
thank s bro

niaz muhammad
02-28-2012, 10:59 AM
plz provide many more solutions

sanwaljanu
03-03-2012, 05:39 AM
gpgdragon box is connect but mobile is not connect plzzz any sulotion plzzzzzzz

Dany
03-25-2012, 06:03 PM
Hi,
I have a same problem. I tryed many times this method but still no work.
Support can help us please ?
I update my box to the last firmware and my box is demage ! I return to old firmware 1.58 and no work.
My box is dead ?:(

sandeepkaplish
04-18-2012, 03:22 PM
good soulation]

gauravktr42
04-26-2012, 11:43 AM
hello sir i want to say thanks to post this usefull post i tried ur solution than upgred 1.58 firmware and now my dragon box is workig

unlock_masud
05-23-2012, 10:24 AM
Initializing...
DA_LIB_VER_4.3.6.8
It is sensing the pinout fast...
RXD=4 TXD=7
Connecting...
Connected...sending boot...
FDL test...OK
ArmBootMode: 6600700900006A00_00
Wait for init Commzero Security Engine...
Done.
Loading bootloader...
Done.
Changing baudrate...
Set baudrate to 115200 is ok
Reading phone HW info...
Read info is done.
CPU: SC6600L7 Flash: NOR_S29WS512P
setting the Flash Parameters...
Settings have been completed!
Unlocking all blocks before program/erase...
Unlock Done.
Analyzing FileSystem...
Error: Unknow Signature. Failed to locate the user data partition.
plz help

adeebglt
06-13-2012, 03:28 PM
gpg dragon box seet mtk connect ok spd not connect place me ?????????????????????

tiondo
07-02-2012, 06:08 AM
my dragon can not conect any spd cpu can only show rxd txd conecting error time out

mobileworldgsm
07-12-2012, 08:07 PM
818
thanks dragon team

gbi.com
07-23-2012, 03:42 PM
hi,

this solution is not working.......

any other solution please...

fermware from 1.58 to 1.59 and 1.60 update is succesful but unable to detect units even MTK chips... it nothing happens...

thanks in advance....

aqeelrovi
08-04-2012, 02:22 PM
i test but this soultion not working .box is shown full dead?

aqeelrovi
08-04-2012, 02:24 PM
device not found ?when i connect box ?

aqeelrovi
08-05-2012, 11:24 AM
Checking box, wait...
Device not found
.any soultion?

aqeelrovi
08-05-2012, 11:27 AM
Dragon Box Problem shown is ..... Checking box, wait...
Device not found
box not conect to pc?

aqeelrovi
08-05-2012, 11:29 AM
Dragon Box Problem shown is ..... Checking box, wait...
Device not found
box not conect to pc?

vicky4444
09-03-2012, 07:07 AM
plzzzzzzzzzzzzzzzz
me my dragon box not connect any mobile
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
argent

vicky4444
09-03-2012, 07:17 AM
plzzzzzzzzzzzzzzzz help
me friends my dragon box not connect any mobile
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
argent

evarist tandika
09-11-2012, 02:06 PM
any one have solution when i connect gpg box without any phone or pi finder cable show like the phone is connected to rx1 tx18

> Getting Mobile Connection Info...
VCC Pin:
GND Pin:
Signal Pin:7, 14,
>>> Scanning Mobile PinOut...
Get Mobile PinOut: TXD:18 RXD:1
>>> Connecting Mobile...
>>> Return DATA Error!!!

but the true is the phone is not connected to box

troyanotk
11-21-2012, 04:48 PM
I need help and probe these solutions and it does not work please help >>> Conjunction box error!!

asghar_7931828
11-28-2012, 09:22 AM
plzzzzzzzzzzzzzzzz help
me friends my dragon box not connect any mobile
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
argent

asghar_7931828
11-28-2012, 09:25 AM
plzzzzzzzzzzzzzzzz help
gpg taem my dragon box not connect any mobile
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
argent

asghar_7931828
11-28-2012, 09:27 AM
my box dead
any one have solution when i connect gpg box without any phone or pi finder cable show like the phone is connected to rx1 tx16

> Getting Mobile Connection Info...
VCC Pin:
GND Pin:
Signal Pin:12
>>> Scanning Mobile PinOut...
Get Mobile PinOut: TXD:16 RXD:1
>>> Connecting Mobile...
>>> Return DATA Error!!!

but the true is the phone is not connected to box

asghar_7931828
11-28-2012, 09:30 AM
my box dead
any one have solution when i connect gpg box without any phone or pi finder cable show like the phone is connected to rx1 tx16117911801181

> Getting Mobile Connection Info...
VCC Pin:
GND Pin:
Signal Pin:12
>>> Scanning Mobile PinOut...
Get Mobile PinOut: TXD:16 RXD:1
>>> Connecting Mobile...
>>> Return DATA Error!!!

but the true is the phone is not connected to box

rupesh22
06-02-2013, 08:01 AM
this solution not work for me
not hear any bap while conecct multitester
pls. provide best solution for this

DeejaytrungZZ
06-02-2013, 08:05 AM
provide many more solutions

francit
10-08-2013, 10:46 AM
it worked very well on my gpg. thankkkkssssssssssssssssssssssss

ahmed faraz
10-20-2013, 09:58 AM
dear sir help me box not found Error palse help me

222mobile83
11-02-2013, 03:39 AM
I tried and very ok ... thank:o