Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 1 Post

    Post Volcano Box Not Found Please Connect Box and Run Software Again [ Guide Here]

    Willing to Share my Simple Tips and Guide Here.



    Here the Simple Step










  2. The Following 4 Users Say Thank You to DR.RAYGUN For This Useful Post:

    bandjeers@gmail.com (01-04-2014),javaflasher (02-19-2013),maakali99 (10-31-2013),WBGSM (04-05-2012)

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Kick Mode Activated!!! Be Care.
    Posts
    806
    Thanks
    67
    Thanked 691 Times in 185 Posts
    Ah!!

    Thanks for this share.....

    Here is video tutorial..

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    koi solution nahi hua

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    multan
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    plz help me i am new user i have error
    Volcano Box Not Found Please Connect Box and Run Software Again

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    also do it but it still same not work

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    my problam solved just press red boten in front off box working 100%

  8. The Following User Says Thank You to ..::Rana Bilal::.. For This Useful Post:


  9. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my volcano box not found

  10. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Bogra
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 14 Posts
    plz add Spd New CPU 6800H3









    Connection successful,connected state!
    Version: V3.8
    SN:048-477-973
    Port:COM3
    After format or Flash you have to press & hold power button for at least 1.30 mins.
    For many phones, charge pins need to be set in order to identify USB devices.
    Detecting D+ and D-...
    Vcc: 7
    Gnd: 2
    Detection initiated...
    D+ = 6, D- = 8
    Detection D+/D- with 1.59 seconds.
    Continue to detect BOOT pin...
    Found [SPD] USB device: SCI USB2Serial,(VID_1782&PID_4D00)
    BOOT(Pull Down) = 5
    Detection completed.
    Setting pinouts...
    Find USB device:SCI USB2Serial (COM4), (VID_1782&PID_4D00)
    Pinout setting complete.
    Available Ports:COM1 COM2 COM3 COM4


    Internal version: SPRD3
    Boot downloaded.
    Start boot please wait a moment....
    Spreadtrum Boot Block version 1.1
    Boot downloaded.
    CPU TYPE:[68030000]
    Flash ID: 00C800A1
    FLASH LEN:0x8000000
    >>Please change Boot or reduce Baudrate, try it again.

  11. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for sharing

  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed the steps mentioned but i still get the same error. Please help me find the solution.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •